2018

4 d'octubre de 2018

Aquest dijous a l'Ara i Aquí hem parlat de les tasques que podria fer un dietista-nutricionista a la sanitat pública, així com d'latres temes com l'obesitat, dels múltiples factors que poden afavorir-la, etc. Esperem haver-ho explicat de forma ben entenedora!!

Podcast.png

2016

31 de març de 2016

Avui amb la Rosa Maria com sempre hem parlat de molts temes diversos i interessants, un d'ells el síndrome de l'intestí permeable i les intoleràncies alimentaries. Hem intentat explicar d'una manera senzilla i entenedora què és, esperem haver-ho aconseguit!!

Podcast.png

21 de gener de 2016

Aquest dijous toca parlar d'esport i alimentació, esports de llarga durada tan de moda en els últims temps que requereixen d'un bon plantejament dietètico-nutricional per a millorar el rendiment i evitar o prevenir possibles lesions.

Intentarem rebatre diversos mites que hi ha relacionats amb l'esport.

Podcast.png

 

17 de desembre de 2015

Avui veient que s'acosten les festes nadalenques, tan anyorades per uns i tan odiades per altres, ens toca parlar de què podem fer per no guanyar més pes del que toca i evitar malestars de mitja tarda o nit innecesaris. Preneu nota!!

Podcast.png


16 d'abril de 2015

Avui a programa "'Ara i Aquí" de Ràdio Tordera hem parlat, entre altres coses, de com l'alimentació pot influir en la nostra salut, tant pel que fa a la prevenció de certes malalties, com al tractament dietètic de dites malalties.

Podcast.png

8 d'octubre de 2015

Avui dijous hem començat la temporada de tardor al programa "Ara i Aquí" amb la grata sorpresa de trobar en Miquel Pujol substituint per vacances a la Rosa M. Ruscalleda. Amb en Miquel vam començar ja fa forces anys aquests petits "espais nutricionals" amb l'objectiu d'apropar la nutrició a les persones i intentar que els hàbits de vida de qui ens escolta millorin de mica en mica.

Avui hem parlat de la Piràmide de l'Alimentació i la famosa Dieta Mediterrània.

Podcast.png


5 de febrer de 2015

Què és un Dietista-Nutricionista? Què i com és una dieta personalitzada? Aquestes i altres preguntes són les que hem contestat avui al programa "Ara i Aquí" de Radio Tordera presentat per la Rosa M. Ruscalleda.

Podcast.png

11 de juny de 2015

Avui ha tocat estar al programa "'Ara i Aquí" de Ràdio Tordera parlant de com n'és d'important fer una dieta saludable per mantenir un bon estat de salut, variacions que cal fer quan tenim algun problema tipus colesterol alt, hipertensió, etc. i hem donat 4 idees ben senzilles per encarar els mesos de més calor.

Podcast.png

 


2014

11 de desembre de 2014

A les portes del Nadal parlem del metabolisme, què és i per a què serveix...

Podcast.png

 

8 de maig de 2014

Avui toca parlar del repartiment energètic, els famosos 5 àpats al dia...

Podcast.png

13 de febrer de 2014

Avui hem tornat a parlar de la dieta Dukan a arrel de les evidències que han sortit de que no era tan bona com pintava...

Podcast.png

 


2013

24 d'octubre de 2013

Picotejes? Avui hem parlat d'això, què és picotejar, si és bo picar o no, què hem de picar i quan...

Podcast.png

 

21 de febrer de 2013

Avui hem parlat de diversos temes relacionats amb l'alimentació, com ara la polèmica de la carn de cavall en productes alimentaris, què són els greixos trans, perquè sempre diem que no hem d'abusar de la carn en general, etc.

Com sempre, hem intentat aclarir dubtes que sorgeixen sovint relacionats amb l'alimentació. Però n'han quedat molts al tinter, així que fins la propera!! ;)

Podcast.png

13 de juny de 2013

Avui hem explicat què són els nutrients (macro i micronutrients), quins aliments són els de cada grup, quant n'hem de menjar i per a què serveixen.

Podcast.png

 

22 de gener de 2013

Avui ens ha vingut a visitar del programa "Tordera en directe" per fer-nos una entrevista i saber com treballem...

Podcast.png

18 d'abril de 2013

Avui parlarem de dietes miracle, si són bones o no, si és bo que els nens petits facin dietes per perdre pes, etc.

Podcast.png


 


2012

27 de desembre de 2012

Just després de les festes nadalenques, ens toca parlar de menjar al programa "Ara i Aquí" de Radio Tordera conduit per Rosa Maria Ruscalleda.

Podcast.png

 

8 de març de 2012

En nutrició 1 + 1 no sempre són 2, però si es fan les coses bé s'obtenen resultats segur. La qüestió és agafar uns bons hàbits de vida i veurem que no és tan dificil.

Podcast.png

24 de maig de 2012

Tanquem la temporada parlant de l'augment de dietes just abans que arribi l'estiu... Qualsevol moment és bo per començar a cuidar-se, ho és també l'inici de l'estiu? Avui en parlem amb la Rosa M. Ruscalleda.

Podcast.png

26 de gener de 2012

Avui tenim la primera entrevista d'aquest nou any i tot i que fa uns dies que ja van passar les festes, farem una pinzellada de com podem fer-ho per "netejar" el cos.

Podcast.png

19 d'abril de 2012

Avui, entre altres temes, parlem dels canvis que hi han hagut amb els anys pel que fa a hàbits alimentaris, com és que els nostres avis no tenien tants problemes com nosaltres a l'hora de menjar? Era més fàcil menjar abans? Per què?

Podcast.png