Em dic Sílvia Vendrell Pascal, sóc Dietista-Nutricionista i llicenciada en Ciència Tecnologia dels Aliments.

Sóc amant de tot el que fa referència a la Nutrició, la Salut i les Persones ja que per mi més que una professió...

DN estil de vida.png

El dia que vaig descobrir que existia aquesta carrera, la de nutrició humana i dietètica, se’m va despertar la curiositat per un món totalment desconegut, perquè fins llavors jo feia el que feia tothom, menjar cada dia, però sense un sentit clar. El millor és quan te n’adones que menjar és fàcil, però menjar BÉ també ho és encara que molts pensin que no, així que aquesta és una mica la meva missió del dia a dia.

ensenyar a menjar.png

... intentant apropar la ciència, en matèria de nutrició, a les persones i això ho faig des de diferents àmbits: en consulta privada, a les aules de les escoles de primària, infantil o secundària, així com també en empreses de diferents sectors fent assessories de diversos tipus segons les necessitats de cadascú.

Actualment, a més, sóc la nutricionista de diversos equips de hoquei patins i de futbol:

  • 1r equip masculí del Club Hoquei Mataró - Actualment a Ok Lliga
  • 1r equip femení del Club Hoquei Mataró - Actualment a Ok Nacional Catalana
  • 1r equip masculí del Club Hoquei Palafrugell - Actualment a Ok Lliga
  • 1r equip masculí CE Banyoles de futbol - Actualment a 3a Divisió

En aquest temps, he après de totes i cadascuna de les persones que han passat per la meva consulta, dels nens i nenes, joves i grans a qui he donat algun tipus de formació, i espero poder-ho seguir fent durant molts anys. I com sempre dic, si tan sols un 1% de les persones a qui he assessorat han après alguna cosa de mi, ja em dono per satisfeta.

Tinc un objectiu clar, promoure el canvi d'hàbits en les persones fent-les partícips en tot moment perquè cadascú sigui el protagonista del seu propi canvi.


El meu perfil a Linkedin linkedin negre.png