Politica de privacitat.png

Sobretot, no t’espantis per aquest títol, ni ens estem posant en política ni el document és privat, que per alguna cosa el publiquem a Internet.

És només un altre títol que els advocats es treuen de la màniga per explicar-nos com la SILVIA VENDRELL PASCAL recull, utilitza i elimina la informació personal que ens oferiu mentre navegueu per la nostra web.

Como ja advertíem a l’avís legal, seria convenient que et llegissis aquest document per tal que siguis plenament conscient de tots els drets que tens com a usuari, ja que de conformitat amb la legislació d protecció de dades, tes dret a controlar la informació que ens facilites durant la teva navegació, ja sigui de forma conscient o inconscient.

 

COM I QUAN RECOLLIM LES VOSTRES DADES?

Les dades que recollim a la nostra web poden provenir de diferents vies que passem a explicar-te:

 • Pot tractar-se de dades que ens ofereixis d’una forma totalment conscient i voluntària a través del propi lloc web (per exemple, al registrar-vos com usuaris al nostre lloc web).
 • Pot tractar-se de dades que ens doneu de forma totalment conscient i voluntària per altos mitjans electrònics (por exemple, al contactar amb nosaltres per mail).
 • Pot tractar-se de dades que ens facilitis de forma totalment inconscient tot i que voluntària (penseu, per exemple, la dada de direcció IP des de la que us connecteu i que hem de conèixer per tal que sigui possible l’accés al nostre lloc web o en el cas de les cookies que us explicarem posteriorment).

Del que sí podeu estar segurs és que mai recollirem dades personals contra la vostra voluntat, ja que sempre has de tenir el control de la informació que ens facilitis tant a nosaltres com a qualsevol altra pàgina web.

Per aquest motiu, us oferim tant en aquest document com en els formularis de recollida de dades tota la informació necessària per tal que valoreu la conveniència de facilitar vostra informació.

Això sí, has de saber que certs serveis del nostre website requeriran del vostre consentiment si voleu gaudir d’ells.

 

COM GUARDEM LES DADES QUE RECOLLIM?

Un cop hem recollit les dades que ens has proporcionat, les organitzem convenientment en un fitxer informatitzat que utilitzem en el nostre lloc web per tal de prestar-vos els serveis que heu vingut a buscar.

Tan important és la informació que ens dones que per demostrar-t’ho, hem inscrit dit fitxer en el Registre de l’Agència Española de Protecció de Dades.

Com pots veure, ho tenim tot dissenyat per a protegir de la millor manera la vostra informació.

 

PER A QUÈ UTILITZEM LES DADES RECOLLIDES?

Com segurament hauràs deduït, si posem tan interès en recollir certes dades i en guardar-les tan bé és per alguna cosa i no t’ho volem amagar. És més, t’ho explicarem! 

 • La primera finalitat per la qual volem que certes dades (les menys importants, com la IP) és senzilla: que puguis accedir, a través del teu PC, portàtil, smartphone, tablet o qualsevol altre aparell que inventin en un futur.
 • Una cop estàs dins, els necessitem per fer-te possible la navegació per les diferents pàgines que integren el nostre lloc web.
 • I com que volem que la navegació s’adapti a les teves preferències, anem més enllà encara, ja que volem que en base a les preferències que has mostrat en visites anteriors, cada vegada que entris a la pàgina, aquesta s’adapti a tu i no tu a la pàgina.
 • Lògicament, una altra finalitat important és oferir els continguts concrets que t’han agradat de la nostra web, a siguin text, àudio, vídeo, etc.
 • Finalment, també necessitem de certes dades per tal que connecteu amb nosaltres quan ho desitgeu i per a què us puguem atendre tan bé com us mereixeu.

De tot això, , la “moraleja” que podeu treure és la següent: vosaltres sou els importants, de manera que la informació que ens oferiu s’utilitzarà única i exclusivament per fer possible que l’estada a la nostra web sigui tan profitosa com espereu. Aquesta és la nostra única intenció.  

 

UTILITZEM DADES AMB FINALITATS COMERCIALS?

Seguint el fil de tot l’anterior, estem segurs que us haureu fet una pregunta: la SILVIA VENDRELL PASCAL utilitzarà les nostres dades per guanyar diners amb elles? És lògic que us ho pregunteu, nosaltres en el vostre lloc també ho faríem. Doncs bé, les dades recollides en aquesta web només podran ser utilitzades amb fins publicitaris en aquells casos en què es trobi legalment admès aquest ús. En els restants supòsits només s’utilitzaran quan siguin els propis usuaris els que hagin manifestat la seva conformitat amb tal fi.

Quan parlem de fins publicitaris ens referim a l’ús per remetre-us la publicitat dels serveis i continguts que oferim.

Lògicament, com vosaltres maneu, posarem a la vostra total disposició, a cada comunicació publicitària, un mitjà per tal que pugueu manifestar la vostra voluntat contraria a seguir rebent les citades comunicacions. És a dir, per tal que us doneu de baixa.

De la mateixa manera i per tal que no hi hagi equívocs, a tota comunicació, us farem constar el caràcter publicitari de la comunicació per què sapigueu el que rebeu i el que llegireu.

 

QUINES DADES POTS DONAR-NOS?

Juntament a les dades que siguin necessàries per fer-te possible la navegació dins del nostre lloc web o aquells que et demanem en algun formulari (alta d’usuari, opció contactar o comentaris/opinions), és possible que ens feu arribar algun altre mètode d’informació diferent.

No cal dir que tractarem aquesta informació amb a mateixa cura. No obstant això, et demanem que no ens remetis, a nos ser que sigui estrictament necessari, cap dada de caràcter personal que pugui ser qualificada d’informació referida a ideologia, religió, creences, afiliació sindical, salut, origen racial i/o vida sexual.

 

AMB QUINS DRETS COMPTO EN AIXÒ DE LA PRIVACITAT?

Segur que aquest és el punt que més us agrada de tots els anteriors, ja que us informarem dels drets que teniu pel que fa a privacitat i com podeu exercir-los.

Com ja hem reiterat, en això de la privacitat maneu vosaltres, ja que teniu dret a tenir el control de la informació que ens oferiu, de tal manera que podeu accedir a dita informació, rectificar-la i cancel·lar-la.

Per tal d’exercir qualsevol d’aquests drets, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol d’aquestes vies:

 • Via correu electrònic per mitjà de l’enviament d’un mail a la següent direcció silviavendrell@silviavendrell.com  
 • Via correu postal per mitjà de l’enviament d’un escrit a la següent direcció: Avinguda Països Catalans, núm. 29 (local 1), 08490 - Tordera (Barcelona).

Això sí, com no podem llegir-te la ment, hauràs d’incloure el següent contingut mínim a la teva comunicació postal o electrònica per tal que puguem atendre’t com et mereixes:

 • Nom i cognoms.
 • Fotocòpia del DNI, firma electrònica o còpia escanejada del DNI.
 • Petició concreta.
 • Direcció a efectes de notificacions.
 • Data i firma del sol·licitant.