Avís legal.png

En aquest document, al qual els advocats anomenen avís legal, trobaràs totes les normes i condicions dels serveis que SILVIA VENDRELL PASCAL et prestarà en aquest lloc web.

Tot i que potser no ho sàpigues i tampoc t’ho hagis plantejat mail, si un cop llegides aquestes normes i condicions, les acceptes, estaràs celebrant amb nosaltres un contacte pel qual ens comprometem a prestar-te els serveis que com a professional sanitari s’ofereixen el aquest lloc web i a la nostra consulta.

Com en tot contracte tindràs una sèrie de drets però també algunes petites obligacions que, estem segurs, no te costarà acomplir.

Així que seria molt convenient que dediquessis uns instants per llegir aquest avís legal i els seus drets i obligacions.


A QUI PERTANY AQUEST LLOC WEB?

El més important que has de saber és que darrera d’aquest lloc web hi ha una persona de carn i òs. Concretament, el lloc web www.silviavendrell.com pertany a  SILVIA VENDRELL PASCAL, Dietista-Nutricionista, amb N.I.F. 38.104.461-Q a la que trobareu físicament a la seva consulta situada a la localitat de Tordera (Barcelona), al carrer Emili Vendrell nº 2, baixos A, 08490.


A QUI VA DIRIGIDA LA NOSTRA WEB I EL NOSTRE AVÍS LEGAL?

Doncs sí, ho has encertat! Va dirigit a tu, que ets el/la nostr@ usuari@ o el/la nostr@ pacient, però també pot anar dirigit a qualsevol persona (familiar, amic, conegut,...) que entri al nostre lloc web per gaudir de tots els continguts i serveis sanitaris relacionats amb l’alimentació, la nutrició i la dietètica que us oferim.

No obstant això, has de tenir en consideració que, per a poder gaudir al màxim dels seus continguts i serveis, en algunes ocasions hauràs de tenir la qualitat de pacient i, en altres, ser major d’edat. En cas que siguis menor d’edat i sobretot menor de 14 anys, has de saber que l’oferiment de les teves dades personals, així com la prestació del consentiment requerirà de la prèvia autorització dels teus pares o tutors.


ON ES TROBA AQUESTA PÀGINA WEB?

La nostra web, com qualsevol altra, no flota en el ciberespai, sinó que es troba allotjat en uns servidors dotats de màximes garanties amb l’objectiu que tota la informació que t’oferim i que ens pots oferir, estigui allà per quan la vulguis o necessitis, garantint-te una màxima protecció del teu dret a la privacitat i a la protecció de les teves dades.


COM POTS ACCEDIR AL NOSTRE LLOC WEB?

Podràs accedir al nostre lloc web bé teclejant directament al teu navegador la URL http://www.silviavendrell.com, o bé fent click a qualsevol enllaç a la mateixa que trobis en buscadors o qualsevol altre lloc web, blog o xarxa social a la qual tinguem presència.

Entrar a la nostra web és totalment gratuït, fet pel qual no et cobrarem res per entrar-hi.

Això sí, una altra cosa ben diferent és el que et cobri l’operadora de telecomunicacions amb qui tinguis contactada la teva connexió a Internet. Tot i que segur que tens una tarifa de preus fabulosa.


QUINS SERVEIS T’OFERIM A LA NOSTRA WEB?

Com ja saps o, pots imaginar-te, el nostre lloc web intenta oferir a tots els nostres usuaris y/o pacients tots aquells continguts inherents als serveis que oferim, concretament, serveis sanitaris relacionats amb l’alimentació, la nutrició i la dietètica.

Això sí, dins de l’ampli catàleg de continguts i serveis oferts per SILVIA VENDRELL PASCAL, has de tenir en compte que si bé la majoria són de lliure accés, també existeixen continguts que requeriran que compleixis certs requisits:

1r ¿A què podràs accedir gratuïtament i sense registre?

Tot usuari o internauta podrà accedir, lliure i gratuïtament al nostre lloc web i estar informat de tots aquells esdeveniments, serveis i articles de SILVIA VENDRELL PASCAL.

Per tant, no és necessari, en principi, ni que et registris al nostre lloc web ni que tnguis la condició de pacient.

2n Continguts i serveis per a pacients:

Com podràs observar navegant per la nostra web, existeix una àrea exclusiva reservada pels nostres pacients que, com a tals, tenen dret a l’assumir aquesta condició, a unes prestacions majors.

En aquesta casos, el nom d’usuari i la contrasenya o clau d’accés escollits pels usuaris són personals i intransferibles, havent d’adoptar, de forma diligent, aquelles mesures que siguin necessàries per evitar la pèrdua o un possible robatori, com la seva sostracció, divulgació a tercers o utilització no autoritzada.

Això vol dir que seran els propis pacients els responsables dels danys que es puguin ocasionar com a conseqüència d’un mal ús. 


STOP SPAM.- POLÍTICA ANTISPAMMING

Des d’aquesta web repudiem el correu SPAM en qualsevol de les seves manifestacions. Sense excepcions. Per això, necessitem que els nostres usuaris es comprometin a NO:

 • Recavar dades del nostre lloc web amb finalitat publicitària i utilitzat tals dades per a remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o de naturalesa comercial sense la nostra prèvia autorització.
 • Enviar qualsevol tipus de missatges no sol·licitats ni consentits a un grup de persones.
 • Enviar cadenes de missatges.
 • Utilitzar llistes de distribució per a dur a terme alguna activitat assenyalada als apartats a) i c) anteriors.
 • Posar a disposició de tercers, amb qualsevol finalitat, dades recavades a partir de llistes de distribució.

Si en algun moment us veieu perjudicats per la recepció de qualsevol tipus de comunicació de les descrites anteriorment, podeu comunicar-nos-ho mitjançant la següent direcció: silviavendrell@silvievendrell.com.


ENLLAÇOS O LINKS.- POLÍTICA DE ENLLAÇOS.

Si qualsevol usuari vol incloure algun tipus d’enllaç o link entre el seu blog, pàgina de xarxa social, web o qualsevol altra i la web de SILVIA VENDRELL PASCAL, haurà d’acomplir les següents condicions:

 • L’hipervincle únicament permetrà l’accés a la home page o pàgina d’inici de del present lloc web.
 • No podrà crear un marc o frame sobre cap de les pàgines del nostre lloc web. Dit d’una altra manera, no podràs fer creure als teus usuaris que el contingut al qual enllaces (el nostre) pertany al teu lloc web, ja que tant tu com nosaltres sabem que és un simple enllaç o link. Sigues legal!!
 • El simple fet d’enllaçar al nostre lloc web no suposa que tinguem relacions comercial, ni que acceptem i aprovem els teus continguts i serveis. Per tant, no insinuïs això als teus usuaris ja que no és cert.
 • La web, blog o pàgina que estableixi l’enllaç no podrà contenir cap marca, nom comercial, ròtol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o qualsevol altre signe distintiu pertanyent a la nostra entitat, més enllà dels que s’inclouen en el contingut d’enllaços.
 • La web, blog o pàgina en la que s’estableixi l’enllaç no contindrà informacions o continguts contraris a la llei, a la moral, a les bones costums generalment acceptades i a l’ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualsevol dret legítim de tercers.


TOT EL QUE HAS DE SABER SOBRE LA NOSTRA IMATGE I ELS NOSTRES CONTINGUTS

Del que et parlarem ara és del que els advocats anomenen propietat intel·lectual i propietat industrial. I com sabem que són matèries carregoses, intentarem posar-ho fàcil:

1r Sobre la nostra imatge…

Totes les marques, noms comercials, noms de domini i altres signes distintius de qualsevol classe que apareixien al nostre lloc web són propietat de SILVIA VENDRELL PASCAL o de tercers que ens hagin autoritzat prèviament al seu ús.

El fet que accedeixis a la nostra web i siguis usuari i/ pacient, no implica l’atribució d’autoritzacions, llicències, ni facultats per fer ús de tals signes distintius en benefici teu. Per tal que això tingués lloc, hauries de sol·licitar-ho prèviament i obtenir la nostra autorització o la de tercers titulars, en el seu cas.

2n Sobre els nostres continguts:

Tots els continguts (textos, vídeos, àudios, imatges,…) que apareixien al nostre lloc web són propietat de SILVIA VENDRELL PASCAL o de tercers que ens hagin autoritzat prèviament al seu ús.

Per tant, tal i com succeïa amb la nostra imatge corporativa, has d’entendre que el fet que accedeixis a aquesta web i siguis usuari i/o pacient, no implica l’atribució de llicències ni facultats per fer ús de tals continguts. Per tal que això tingués lloc, hauries de sol·licitar-ho prèviament i obtenir la nostra autorització o la tercers titulars, en el seu cas, sense prejudici, lògicament, del que disposa la legislació de la propietat intel·lectual.

Només podràs utilitzar els nostres continguts, al marge de la nostra autorització, bé en els casos en els que es compleixin els requisits de la legislació sobre propietat intel·lectual, bé acomplint els requisits dels enllaços o links a la nostra web que ja us hem explicat anteriorment.


COMPROMESOS AMB LA TEVA PRIVACITAT.- POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES.

SILVIA VENDRELL PASCAL es troba plenament adaptada a la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així que pots examinar la nostra política de privacitat on es detallen totes les normes, mesures i autoritzacions  adoptades per la nostra legislació.

Estem convençuts que, una cop llegida, te n’adonaràs que estem compromesos al màxim amb la protecció de la teva informació i de la teva privacitat.


VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

1r Si desitges contactar amb nosaltres…

Si vols contactar amb nosaltres, és molt fàcil, perquè pots dir-nos el que desitgis per qualsevol dels següents mitjans:

 • Via correu postal.- Carrer Emili Vendrell nº 2, baixos A, 08490, Tordera (Barcelona).
 • Via correu electrònic.- silviavendrell@silviavendrell.com

2n Si necessitem contactar amb tu…

Has de saber que si nosaltres volem dir-vos o notificar-vos quelcom, podrem fer-ho de qualsevol de les següents maneres:

 • Mitjançant el correu de tota la vida a la direcció postal que ens hagis facilitat en cas de registrar-te a la nostra web.
 • Per correu electrònic a la direcció que ens hagis facilitat durant el teu registre.
 • Mitjançant la pròpia web, a través dels mitjans que els nostres programadors hagin dissenyat en cada moment.